3 Nisan 2011 Pazar

Networking Akademi
Uzun zamandır dünyada konuşulan bir iş geliştirme faaliyeti olarak tanımlayabileceğimiz bu olay, Networking Akademi ile türk iş dünyasında boy göstermeye başlıyor.
Yıllardır iş dünyasında amatörce yürüyen önemli konulara profesyonel bir bakış kazandıran bu çalışma sayesinde birçok şirketin kısa zamanda istedikleri konuma veya istedikleri platformlarda tanınmış olmasına büyük katkı sağlayacak gibi görünüyor.
Fakat Sitedeki videoda Ertuğrul beyin çekim yapmış olması, açıkçası networking akademi şirketinin (bir yönü ile) vermek istediği vizyon ve misyona uyar iken, çekimdeki duruş ve cümlelerin  doğaçlama yapılmış olmasından dolayı oluşan amatörlük, şirketin kalitesine olumsuz etki yapacak gibi duruyor. Böylesine güzel bir hizmet ve fikirle yola çıkmış olan bu firmanın daha profesyonel bir çekim yapmasını beklerdim açıkçası.
Ayrıca hem sitedeki videoyı izledikten sonra, hem de webrazzi gibi bazı sitelerde bulunan röportajlarını okuduktan sonra, henüz bu konuda tam bir metodolojiye sahip olmadıkları izlenimine kapıldım açıkçası.
Her şeye rağmen, bu fikrin altı boş değilse (ki boş olmadığı söyleniyor) kişi ve kurumlara hedeflerine ulaşmada ciddi bir katkı sağlayacaktır. Eğer evvela kendileri (müşterilerine önerecekleri metotları) uygulayacak olurlarsa kısa zamanda ciddi bir müşteri sayısına ulaşacaklarını tahmin etmek zor değil. Sonuçlarını hepbirlikte izleyeceğiz.
Kendilerine başarılar diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder