27 Haziran 2011 Pazartesi

Buluştrend Yaza Merhaba Etkinliği

"Buluştrend - Yaza Merhaba" Etkinliği 25 Haziran'da yine yoğun ilgi gördü.
Astoria Cafe Nero'da gerçekleşen Etkinlikte,Tüm fırsatların ortak noktada toplatıldığı fırsatbufırsat.com'un kurucusu Oğuz Arslan ve Reyhan Çepik konuşmacı olarak katıldılar.
Ciddi bir dinleyici kitlesinin takip ettiği bu etkinlikte Oğuz ve Reyhan hem Projenin düşünce aşamasından bugüne kadarki süreci paylaştılar hem de Silikon vadisindeki durum hakkında güncel bilgileri verip,dinleyicilerin sorularını cevaplandırdılar. 
4 Saat sürek harika bir söyleşi oldu. Oğuz ve Reyhan gerçekten harika bir ikili olmuşlar. Her biri kendi alanında mükemmel donanımlara sahip olmalarına rağmen bir o kadar da mütevaziler. Bence  iki kişi ile 11 kişilik bir ekip işi çıkartmış olmalarıyla sinerji kelimesinin tam olarak anlamını karşılayacak bir manzara sergiliyorlar. 
Hem silikon vadisindeki durum, hem Melek Yatırımcı piyasasındaki gelişmeler ve onların Türkiye'mize bakışları, hem fırsat siteleri için yaptıkları ve yapacakları hakkındaki bilgiler hem de molalardaki ikili görüşmelerde bireysel girişimler için fikir almak isteyen genç girişimcilere verdikleri fikirler ile dolu, harika bir gün yaşadık. Saatin nasıl geçtiğini fark etmedik bile. Buradan hem Reyhana ve Oğuz'a, hem de organizasyonu yapan, yepyeni fırsat sitesi  saklisehir.com'un da kurucusu olan Ömer Ekinci'ye çok çok teşekkürler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder